Site pictogram Front

Over

Muziek vangen in mooie verhalen, dat is de missie van Front. Hier geen brekend of minder brekend nieuws en vluchtige premières. Nee, de waan van de dag is toch niet bij te houden. In plaats daarvan presenteert Front diepgaande interviews en longreads over muziek die het verdient om gehoord te worden. Die muziek kan op Front letterlijk en figuurlijk uit alle windstreken komen: van Amerikaanse altfolk en new wave uit Nuenen tot Vlaamse indierock en klassiek van het Indiase subcontinent. Van dromerige ambient tot boze metal en nog bozere hiphop. Front legt zijn oor overal onbevooroordeeld te luisteren.

We vertellen graag verhalen vanuit verschillende invalshoeken en dat kunnen we niet alleen. Daarom is Front een platform dat open staat voor brandende ideeën, samenwerkingen en gastartikelen. Mocht je een idee hebben voor een artikel, laat het ons weten!

Contact
Front is te bereiken via frontblognl@gmail.com of Facebook, Instagram en Twitter.

Nieuwsbrief
Met enige regelmaat doet Front een nieuwsbrief de deur uit, met de mooiste verhalen van de afgelopen tijd en warm aanbevolen albums. Inschrijven kan hier.

Colofon
Front bestaat uit Ruben van Dijk, Jente Lammerts, Jasper Boogaard, Dirk Baart en Dave Coenen.

Mobiele versie afsluiten