Normaal gesproken reizen bezoekers vanuit de hele wereld in november af naar Utrecht voor Le Guess Who?. Dit jaar brengt het festival Utrecht naar hen toe. In samenwerking met Front presenteert Le Guess Who? het reisprogramma Vunk On Vacation, waarin dj en producer wilde avonturen beleeft in de Domstad én livesessies host met bijzondere Nederlandse acts.

In vier afleveringen ontpopt David zich tot gids door Utrecht. Hij verkent alle hoeken van de stad, van Punk Pizza tot Brewpub de Kromme Haring en van Broodje Mario tot platenzaak Dig It. Hij leert Arabisch bij De Voorkamer, zet koffie bij The Village en volgt een Chinese dansles van Stichting ’t Zonnetje.

Tussendoor host David – als digitale vervanging van Le Mini Who? – livesessies met math- en nosierockband a fungus, de Syrische oed-speler Nawras Altaky, de psychedelische salsa- en funkformatie Conjunto Papa Upa en Greetje Bijma & Oceanic, de stemkunstenares en avontuurlijke producer die dit jaar de handen ineen sloegen.

Vunk On Vacation maakt onderdeel uit van LGW ON, het online programma van Le Guess Who?, met documentaires, films en reportages van over de hele wereld. Het programma werd grotendeels gecureerd door Phil Elverum (Mount Eerie), Matana Roberts, John Dwyer (Thee Oh Sees), Lucrecia Dalt, The Bug, Moon Duo en SUUNS.

LGW ON vindt plaats tussen 13 en 15 november. Het volledige programma is hier te vinden.

De uitzendtijden van Vunk On Vacation zijn:
vrijdag 13 november – 19:00 – 19:20 – aflevering 1

zaterdag 14 november – 05:00 – 05:20 – aflevering 1 (herhaling)
zaterdag 14 november – 09:15 – 09:35 – aflevering 2
zaterdag 14 november – 18:30 – 18:50 – aflevering 3

zondag 15 november – 01:20 – 01:40 – aflevering 2 (herhaling)
zondag 15 november – 05:00 – 05:20 – aflevering 3 (herhaling)
zondag 15 november – 14:30 – 14:50 – aflevering 4
zondag 15 november – 23:15 – 23:35 – aflevering 4 (herhaling)

Gepost door:Front

Geef een reactie