In de knusse kelder van cultuurcentrum Kargadoor te Utrecht nam het videoteam van Front een livesessie op met das bisschen Totschlag, een familieaangelegenheid die ergens bungelt tussen R&B, vaporwave en dreampop, tussen Hamburg en Amsterdam, en met een diepe zucht de kwetsbaarheid van het digitale tijdperk bezingt. ‘Auf der A7 wieder Stau’ en ‘find me in the club needing a hug’ speelden ze, op een ochtend die al snel een warme trip werd.

Het drietal bestaat uit neefjes en broertjes Fabian (zang/gitaar/synths), Maximilian (drums) en Niklas (gitaar) Kiepe. Eerder dit jaar verscheen van hen het debuutalbum, Easy Care + Softener, waar ook onderstaande tracks op staan, bij het Rotterdamse Coaster Records.

Foto’s: Kamiel Scholten
Cinematografie: Kilian Kayser, Jilles van Kleef en Kamiel Scholten
Editing: Kilian Kayser en Jilles van Kleef
Productie en opname: Lieuwe Philipse en Jasper Boogaard
Mix en master: Jasper Boogaard
Tekst: Jente Lammerts

Met dank aan: Gracia Visscher en De Kargadoor


Gepost door:Front

Geef een reactie