Front bestaat nu alweer zo’n acht maanden. In die tijd publiceerden we 38 artikelen en drie live-sessies: van de ongrijpbare poetry punk van Haru Nemuri en de bubblegum-ambient van Kate NV tot de spirituele jazz van Angel Bat Dawid en het electro-ambacht van Cosmic Force. En dan zijn we pas net begonnen. Om in de toekomst nog meer mooie verhalen te kunnen vertellen, bieden we jou, als lezer, graag de mogelijkheid patron te worden en ons te steunen –  vanaf één euro per maand.

We richtten Front begin dit jaar op zonder enig verdienmodel in het achterhoofd. Het hoofddoel is en blijft om in alle vrijheid muziek in mooie verhalen te vangen – geen brekend of minder brekend nieuws, geen vluchtige premières. Noem het een volledig uit de hand gelopen passie voor muziek.

Vooralsnog is het een passie waar niemand iets aan verdient. Dat is ook niet onze grootste prioriteit, maar we streven ernaar om in de toekomst in ieder geval de onkosten te kunnen dekken: reiskosten, maar ook het ontwikkelen van foto’s, het huren van apparatuur, enzovoorts. Zodat wij, onze schrijvers, fotografen en videomakers dit kunnen blijven doen. Zonder advertenties of advertorials. 

Wil je ons steunen en die toekomst voor Front mogelijk maken, dan kan dat via Patreon – vanaf een euro per maand, een bijdrage die je per maand kunt opzeggen.

Jouw bijdrage – klein of groot – stelt ons op termijn ook in staat om méér te doen dan wat we nu doen. Denk aan merchandise, zines, evenementen – we kunnen het zelf zo gek nog niet bedenken, maar als patron ben je in ieder geval de eerste die erover hoort.  

Bedankt voor het vertrouwen,

Ruben van Dijk
Dirk Baart
Jente Lammerts
Jasper Boogaard
Dave Coenen

Gepost door:Front